Kundeklub

Stelling Kundeklub

Meld dig ind i vores gratis kundeklub - så modtager du hvert år et gavekort som du frit kan bruge i alle vores butikker og online webshop.

Du kan tilmelde dig her - husk at sætte kryds i, at du ønsker at være kundeklubs medlem.

Du kan også tilmelde dig via vores app - app'en finder du ved at søge på "Stelling kundeklub" der hvor du downloader dine apps, eller ved at sende en sms med STELLING til 1272.

Stelling kundeklub fungerer sådan, at køber du for ​​mere end 1000 kr - i vores 7 butikker, herunder vores webshop, i perioden 1. november - 31. oktober, får du 4% af det beløb i gavekort. Køber du for mere end 3000 kr får du 7% af beløbet i gavekort, og når du op på ​​mere end 5000 kr får du 10% af hele beløbet.

Gavekortet kan bruges fra ca 1. november til og med 31. januar det følgende år. Efter de 3 måneder slettes det eventuelle resterende beløb, og derfor er det vigtigt, at du får hele beløbet brugt inden udgangen af januar eksempelvis på julegaver. Stelling er ikke ansvarlig for, om du som kundeklubmedlem, får brugt det fulde gavebevis. Beløbet kan ikke udbetales som kontanter eller gavekort/tilgodebevis.

Har du spørgsmål?
Skriv til: info@stelling.dk

Stelling kundeklub